За нас

"Аз, Моли" или www.azmolly.bg е онлайн магазин за бижута и аксесоари - шалове, обици, гривни и колиета.

 

Зад онлайн магазин www.azmolly.bg стои фирма "Ел Моли" ЕООД с управител Елица Бакалова. От 2005 година, тя е управител и собственик на магазини за бельо, дрехи и аксесоари "Pink". С почти 10 годишния си опит, екипът на магазини "Pink" си поставя за цел да предложи различното и интересното в аксесоарите на всеки един ценител от всяко едно кътче на България чрез онлайн магазин "Аз, Моли".

 

С годините, най-важното нещо, което е научил екипът, е че първо трябва да се погрижи за качеството на стоката, след което и за качеството на обслужването. Поради тази причина, качеството в онлайн магазин за аксесоари "Аз, Моли" е приоритет. Всички красиви неща в онлайн магазина са внимателно подбрани, така че клиентите да останат доволни, а доволните клиенти са постоянни клиенти. Тази философия е задържала на пазара за дамско бельо, дрехи и аксесоари магазините "Pink" вече 10 години. Тази философия е в основата на онлайн магазин "Аз, Моли".

 

Всички аксесоари - шалове, обици, гривни и колиета са специално избрани, професионално заснети и описани за онлайн бутик "Аз, Моли". А за да е напълно завършен подаръкът Ви, предлагаме и специални подаръчни кутии.

 

www.azmolly.bg е онлайн бутик за аксесоари. Бутик, защото "Аз, Моли" предлага ограничена бройка подбрани аксесоари, но на достъпни цени.

Най-продавани

Рокля - дънкова

Рокля - дънкова

Цена:44,90лв.
Шал

Шал

Цена:14,90лв.
Шал

Шал

Цена:14,90лв.
Върни До Горе